Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
termin putovanjaUsluga CENA
01.10-03.10.20202 noćenja sa doručkom hotel 3* + autobuski prevoz 85 EURA

ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
- smeštaj u Trebinju hotelu Leotar 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama
- obilaske prema programu: Višegrad, Trebinje, Dubrovnik, Mostar i Sarajevo
- pratioca grupe tokom putovanja
- troškove organizacije i realizacije programa
 
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete
- boravišna taksa u hotelu 1.5 eur po osobi / noći
- putno zdravstveno osiguranje 400 dinara
- doplata za 1/1 sobu 25€
- ulaznice za muzeje i crkve
- individualne troškove
- doplata za izabrano sedište 1000 dinara
1 dan (petak) OBRENOVAC - VIŠEGRAD - TREBINJE
Polazak iz Obrenovca u 6h. Dnevna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Višegrad oko 12h. Obilazak Andrićgrada koji je nastao kao ideja Emira Kusturice o kamenom srednjovekovnom gradu inspirisanog delima i likovima nobelovca Ive Andrića. Poseta čuvenom mostu, koji predstavlja arhitektonsko čudo tog vremena. Nastavak puta ka Trebinju preko nacionalnog parka Sutjeska. Dolazak u Trebinje oko 19h. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2 dan (subota) TREBINJE - DUBROVNIK - TREBINJE
Doručak. Obilazak Trebinja: Stari grad – Kastel, Anđelkina kapija, Osman pašina i Careva dzamija iz 18. veka, poseta gradskom trgu i gradskoj pijaci. Nastavljamo šetnju kroz Gradski park sa mnoštvom spomenika koje je čuveni pesnik Jovan Dučić poklonio svom gradu. Obilazak Saborne crkve sa početka 20. veka. Fakultativni izlet: iza manastirskih zidina, Hercegovačka Gračanica i manastir Tvrdoš. Poseta Hercegovačkoj Gračanici odakle se pruža bajkovit pogled na čitav grad. Nastavak puta u manastir Tvrdoš. Obilazak Manastira. Nakon razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti.
U ranim popodnevnim satima polazak u Dubrovnik. Grad jedinstvene političke i kulturne istorije, svetski poznate kulturno-spomeničke baštine i lepote. Slobodno vreme za obilazak Franjevačkog manastira sa najstarijom apotekom u Evropi, Dominikanskog manastira u kome se nalazi Ticijanova slika Marije Magdalene, palate Sponza - bivša carinarnica, kneževog dvora, Orlandovog stuba, pravoslavne crkve, ulice Stradun i Prijeko, gradske zidine sa kulama, medju kojima je najlepša Minčeta. Povratak u Trebinje. Noćenje.

3 dan (nedelja) TREBINJE - MOSTAR - SARAJEVO - OBRENOVAC
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Mostar. Kulturno istorijska šetnja gradom na Neretvi. Grad sa svojim uskim kaldrmisanim ulicama, remek je delo islamske arhitekture. Nakon obilaska, slobodno vreme za individualnu šetnju. U dogovoreno vreme nastavak puta za Sarajevo. Po dolasku u Sarajevo razgledanje grada: Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, mesto na kom je na Vidovdan 1914. godine Gavrilo Princip izvršio atentat na prestolonaslednika Franca Ferdinanda. Razgledanje Bezistana - prekrivena pijaca u kojoj se  nekada prodavala skupocena svila iz Burse, Gazi Husref begove džamija iz 16. veka najveća i najlepša džamija u ovom delu Evrope. Polazak za Beograd u dogovoreno vreme. Očekivani dolazak u Breograd je oko ponoći. Kraj programa..
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na rate čekovima

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite leto na Crvenom moru