Stella Di Mare Beach Resort & Spa

Makadi Bay, Egipat

Opis destinacije

Soma Bay (Soma Bej) – „Soma zaliv“ se nalazi oko 15 km severno od Safage i oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani, lepa plaža, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje ali i bavljenje mnogim sportovima. Soma je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u mir i luksuz. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u zalivu Makadi, udaljen oko 35km od centra Hurgade a od aerodroma oko 30km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2008. godine i u ponudi ima 605 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova. Zbog svog sadržaja i usluge hotel se preporučuje gostima svih uzrasta.

Za decu tu su igralište, dva dečija bazena, dečiji klub.

Plaža
Hotel ima jako lepo uređenu plažu dugačku 400m sa pontonom dugim 380m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, sef,  kadu ili tuš,  balkon ili terasu. Standardne sobe imaju površinu od oko 32m2 .

Plaća se: telefon, room service, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U sklopu koncepta su užine, peciva, pizza, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Andalus (glavni restoran), Casa Mia (italijanska kuhinja), Taj Mahal (indijska kuhinja) i Sea Breeze (restoran na plaži). Gostima su na raspolaganju i barovi – Mazazeek Bar, Main Pool Bar, Relaxing Pool Bar, Beach Bar i Oriental Corner. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila i sve van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluge pranja i peglanja veša, prodavnice, sala za konferencije. 

Sport i zabava
U sklopu hotela nalaze se dva dečija bazena (od kojih se jedan greje), 2 bazena za odrasle (jedan se greje), stoni tenis, pikado, dnevne i večernje animacije, prodavnice, disko.

Plaća se: Wi-Fi internet, mini golf, bilijar, frizer, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu besplatno da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, pilinzi, frizerski salon. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru

Šabac
Đukanovića sokak 6
[email protected]
015 681 357
061 630 6826
Subotica
Matije Korvina 17 (Hotel Galerija)
[email protected]
024 551 355
063 509 731
Vršac
Stevana Nemanje 10
[email protected]
013 258 000 4
064 642 8168