Severna Italija

više destinacija, Italija

već od 119€

Opis destinacije

Zastitni znak Venecije su mreze kanala kroz grad kojim elegantno plove gondola, zatim romantični mostovi koji spajaju male uske ulice, balkoni okiceni cveecem i prelepe crkve i palate. Venecija se nalazi na severo-istoku Italije i jedno je od najprepoznatljivijih mesta u čitavoj državi. Prilikom posete ovog predivnog mesta, ne zaboravite da ponesete sa sobom parče hleba jer Vas na trgu Svetog Marka čeka bezbroj golubova koji dočekuju turiste godinama unazad.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SEVERNA ITALIJA 
VENECIJA 
Sa fakultativnom posetom Veroni, Sirmione, Padovi i Vićenci 
2nocenja sa doruckom/ 5 dana 

TerminHotelSpecijal cena
15.02.-19.02.2024.
» prijave u toku «
Hotel Piccadilly ***
Lido di Jesolo
119€
07.03.-11.03.2024.
» prijave u toku «
Hotel Piccadilly ***
Lido di Jesolo
119€
11.04.-15.04.2024.
» prijave u toku «
H. Canova 3*
Lido di Jesolo
119€
30.04.-04.05.2024.
» prijave u toku «
Hotel Al Mar ***
Hotel Storione ***
139€
Cena je sa polaskom iz Kraljeva, Preljine, Gornjeg Milanovca, Lazarevca i Beograda

DOPLATA za polaske iz: Užica (transfer do Preljina) 15 €, Pozega (transfer do Preljine) 15 €, iz Kragujevca  (transfer do Mrčajevaca) 10€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 15 €, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€,  Vrnjačke Banja (transfer do Kraljeva) 10€, polazak iz Nisa (transfer do Kraljeva) 20 €.  *Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto-Italijanski doručak obično  skromniji) 
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- boravišna taksa-cena u zavisnosti od grada 
- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 

FAKULTATIVNI IZLETI: 
- Obilazak Verone i Sirmiona - 30 € (deca do 12 god. 20€) 
- Obilazak Padove i Vićence - 25 € (deca do 12 god. 15€) 
- Povratna karta za brod na relaciji Punto Sabbioni - Venecija - Punto Sabbioni - 20 €  ( deca do 12 godina 10 €) 
- PAKET IZLETA – 70 €  
- PAKET IZLETA ZA DECU DO 12 GODINA- 50 €

POPUSTI ZA DECU : 
- Dete od 6 -12 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20€ ,ima svoje mesto u  autobusu, I sopstveni ležaj  
- Dete od 6-12 godina u sobi sa jednom odraslom osobom ostvaruje popust 10€,ima svoje mesto u autobusu I  sopstveni lezaj. 
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 40 €, (cenu karte). 

DOPLATE ZA SEDISTA I JEDNOKREVETNU SOBU:  
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 50 € 
- Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan  komad ručnog prtljaga. Svaki dodatni kofer se plaća 20 €. 
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 € 
- Doplata za 1/1 sobu je 50 €  
Hotel 3* - Okolina Venecije  
Tacan naziv hotela bice poznat 7 dana pre putovanja 
1. DAN- KRALJEVO 
Polazak iz Kraljeva oko 16h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova nap utu I granicnim  prelzima. Ulazak putnika u Preljini,Gornjem Milanovcu i Lazarevcu. Nastavak puta ka Beogradu, ulazak  putnika na parkingu kod Sava centra oko 20h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju do Italije sa kraćim  usputnim zadržavanjima radi pauze i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN- PUNTO SABIONI -VENECIJA 
Dolazak u Italiju. U jutarnjim časovima odlazak do luke Punta Sabione. Vožnja brodom do Venecije i pešačko  razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, crkva Sv. Marka,  šetnja ulicama duž kanala.Venecija je grad u severnoj Italiji I glavni je grad oblasti Veneto. Jedan je od  najlepsih I najromantičnijih gradova u Evropi i lezi na 117 manjih ostrva. Kraljica Jadrana, kako je jos  nazivaju, proglasena je spomenikom svetske bastine Uneska.  
Zastitni znak Venecije su mreze kanala kroz grad kojim elegantno plove gondola, zatim romantični mostovi  koji spajaju male uske ulice, balkoni okiceni cveecem i prelepe crkve i palate. 
Slobodno vreme za uživanje u čarima Kraljice Jadrana. Nastavak putovanja prema hotelu u dogovoreno vreme.  Smeštaj u hotel. Noćenje. 

3. DAN-VERONA – SIRMIONE  
Doručak. Nakon doručka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Cela Verona ima ukus ljubavne  čarolije, poznate po najlepšoj i najtragičnijoj ljubavnoj priči ikada ispričanoj. Obilazak sa stručnim vodičem  Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signori, Julijina kuća... 
Rimski amfiteatar poznatiji kao Arena podignut je u prvom veku a uz Romea u Juliju najprepoznatljiviji je  simbol Verone u svetu. Arena u Veroni predstavlja jednu od najbolje očuvanih drevnih građevina ove vrste u  svetu iako je doživela teška oštećenja naročito spoljnog prstena u zemljotresu 1117. godine. Nastavak puta ka Sirmioneu koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Posetićemo dvorac Skalidjerijevih, kuću  Marije Kalas i uživati u najboljem sladoledu u Italiji (Gelato). Slobodno vreme za uzivanju u ovom živopisnom  gradiću. Povratak u hotel. Noćenje. 

4. DAN- PADOVA - VIĆENCA  
Doručak. Nakon dorucka napustanje hotela, pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili fakultativni izlet  u Padovu i Vićencu. Dolazak u Padovu, šetnja sa vodičem. Obilazak grada: Trg Prato dela Vale, Il Santo Bazilika Sv. Antuna, Palazzo della Regione-gradska većnica, Krstionica. Slobodno vreme. Nastavak puta ka  Vićenci, obilazak grada čuvenog Andrea Paladia: Bazilika Paladijana, Teatro Olimpiko, Crkva Santa Marija  dela Corona u kojoj je i sahranjen čuveni arhitekta Paladio.  
Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. 

5. DAN -KRALJEVO 
Dolazak u Kraljevo u jutarnjim časovima. Kraj putovanja. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja; 

- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.05.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom  rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu) 

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate. 

TMŠ

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru