Sarajevo

Sarajevo, BiH

već od 35€

Opis destinacije

Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče, i uvek isto pitanje, jel Sarajevo gdje je nekad bilo... A onda Terbević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke... Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN: 18/19.09. 2021. GODINE

CENA ARANŽMANA: 35€

Polazak iz Kraljeva, Ĉaĉka i Užica

DOPLATA za polaske iz: Kragujevca (transfer do Mrĉajevaca) 10€, Kruševca (transfer do Kraljeva)10€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 7€, Vrnjaĉke Banja (transfer do Kraljeva) 5€. *Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA:
· autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
· smeštaj u hotelu “BOB” 3* na bazi 1 ND
· obilaske prema programu putovanja
· usluge struĉnog vodiĉa za vreme trajanja aranžmana
· troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-individualne troškove
-fakultatitve izlete
-međunarodno zdravstveno osiguranje

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- fakultativna poseta vrelu Bosne (min.25 pax) sa ukljuĉenom ulaznicom – 500 RSD
- fakultativni izlet do Mostara (min.25 pax) - 15 €
Hotel BOB 3* Nalazi se u samom središtu prirode, u neposrednoj blizini Spomen parka Vraca, na samo par minuta vožnje od centra Sarajeva. Sve sobe su opremljene sa LCD TV-om, klima ureĊajem, telefonom, besplatnim Internetom, fenom, kao i sa svom potrebnom hotelskom kozmetikom… https://bobexclusive.com/
1.DAN ( 17.04. - SUBOTA) KRALJEVO - SARAJEVO
Polazak iz Kraljeva u 04:00h. Putovanje preko Ĉaĉka i Užica do Višegrada. Po dolasku obilazak ĉuvenog mosta iz romana „Na Drini Ćuprija“ i Andrićgrada. Nastavak puta preko Romanije do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo. Smeštaj u hotel Bob 3*. Nakon kratkog predaha u hotelu , panoramsko razgledanje grada: Bašĉaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Bašĉaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Pešaĉka tura sa vodiĉem. Fakultativna poseta Vrelu Bosne. U dogovoreno vreme povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN (18.04. – NEDELJA) SARAJEVO – MOSTAR (fakultativno)-VIŠEGRAD- KRALJEVO
Doruĉak. Nakon doruĉka napuštanje hotela. Fakultativni odlazak za Mostar. (Putnici koji ne idu u Mostar imaju slobodno vreme u Sarajevu). Slobodno vreme u Mostaru. U Mostaru ćemo posetiti graĊevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih oĉuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je prije 1558.g. i po predanjima Stari most je sagraĊen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska ĉaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak za Sarajevo. Pauza na Bašĉaršiji. U popodnevnim ĉasovima polazak za Srbiju kraći predah uz obilazak Andrićgrada u Višegradu. Nastavak puta prema Kraljevu. Dolazak oko ponoći. Kraj putovanja.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.08.2021. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite leto na Crvenom moru