Sarajevo

izlet, BiH

već od 2750RSD

Opis destinacije

SARAJEVO - glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Uz nekoliko nacionalnih i gradskih pozorišnih kuća, muzeja i kulturnih institucija, Sarajevo je važno mesto na kulturnoj mapi ovog dela evropskog kontinenta. Sarajevo je i grad za koga kažu da je evropski Jerusalim, sa duhom Zapada i Istoka. Čarobno mesto u kojem ćete naučiti da malo zastanete i meračite uživajući u kafi, ćevapima, pitama ispod sača, baklavama, tufahijama...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
* SARAJEVO *
subota, 18. septembar– 2021.
Polasci:  NS, Sr. Karlovci, Indjija, Ruma, Sabac

CENA ARANŽMANA – 2750 rsd

MEGA TRAVEL INDJIJA, 022 210 13 74, 553 003 i 063 581 808

U cenu je uračunato:
- prevoz modernim turističkim autobusom 
- obilazak  grada uz pratnju profesionalnog vodiča iz Sarajeva
- agencijske usluge

Aranžman ne obuhvata:
- putno zdravstveno osiguranje 
- individualne troškove
- fakultativne izlete: odlazak na vrelo Bosne sa ulaznicom……..5 evra
                                
NAPOMENA U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika, minimalno 30. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti i vremenskih uslova. 

ARANZMAN JE RADJEN NA BAZI 45 PUTNIKA MINIMUM. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA, U DOGOVORU SA PUTNICIMA, REALIZUJE ARANŽMAN UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM. 

MEGA TRAVEL INDJIJA, 022 210 13 74, 553 003 i 063 581 808


Polazak iz NS u 00.30 h sa stajališta kod Lokomotive, Sr. Karlovaca 00.45, Indjije oko 01:30 h sa parkinga kod škole “Mihajlo Pupin”. Noćna vožnja autobusom kroz Srbiju i BiH sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram... Odlazak na Vrelo Bosne. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  U kasnim popodnevnim satima polazak za Srbiju. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite leto na Crvenom moru