Premier Le Reve

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Kompleks Premier Le Reve nalazi se u novoj komuni – uvali Sahl Hasheesh na obali mora, udaljen je 22 km južno od aerodroma u Hurgadi, 25 km od centra.

Plaža:
Sopstvena, sa koralnim grebenom i pontonom za ulazak u vodu. Veci deo je kupačka zona sa plitkom vodom, preporucuje se specijalna obuca.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 367 sobe (113 moderated, 84 superior, 85 deluxe, 6 Premier i 4 Jacuzzi apartmana). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, LCD TV, internet, ketler za kafu i caj, sef, mini bar, balkon ili terasu.
Moderated sobe (49 m2), imaju pogled na baštu ili delimican pogled na more, 
Superior sobe (49 m2), imaju pogled na bazen ili delimican pogled na more,
Deluxe sobe (49 m2), imaju pogled na bazen i delimican pogled na more,
Premier apartman (137 m2), dnevni boravak, trpezarija, spavaca soba, dva kupatila,
Steam apartman (102 m2), ima odvojeni dnevni boravak i spavacu sobu, steam room, 3 velika balkona sa pogledom na more.
Jacuzzi apartman (70 m2), ima jacuzzi, pogled na bazen, odvojeni dnevni boravak i spavacu sobu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, menjačnica, lobi, glavni restoran „Turquoise“, italijanski a la carte restoran “Bella”, kineski a la carte restoran “Mandarin”, mediteranski a la carte restoran “Mermaid”, restoran na plaži “Ossiano”, japanski a la carte restoran “Miyako” (uz doplatu), Executive lounge (uz doplatu), bar kod bazena, bar na plaži, lobi bar, long bar, spoljašnji bazen sa morskom vodom, spoljašnji bazen koji se greje zimi, dva mala bazena, unutrašnji bazen, Sky bazen na 5 spratu (uz doplatu), sauna, jacuzzi (uz doplatu), WiFi internet na javnim mestima, fitness centar, frizerski salon (uz doplatu), doktor, odbojka na plaži, animacioni program, konferencijska sala (uz doplatu).

Usluga:
Ultra All inclusive (dorucak, rucak, vecera – švedski sto, užine, domaca bezalkoholna i alkoholna pica, odredena uvozna alkoholna pica).

Kontakt:
www.plereve.com
 
Napomena:
Luksuzan hotel smešten u zalivu Sahl Hasheesh, poznat po luksuznom SPA centru i pravi je izbor za parove. Hotel ne prima decu ispod 16 godina.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru