Niforeika Beach Hotel Bungalows

Niforeika, Peloponez

Opis destinacije

Poluostrvo Peloponez nalazi se na jugu Grčke, južno od Korintskog kanala. S ostatkom Grčke povezan je preko Korintske prevlake i mostom Rio-Antirio koji je izgrađen 2004. Zahvaljujući ovom poduhvatu ali i modernom autoputu koji spaja severni deo Grčke sa Peloponezom sada se na primer od Beograda do Patre (1.050 km) putuje neuporedivo lakše i u proseku za 10 sati. Peloponez je podeljen u sedam upravnih oblasti. Najveći gradovi su Patra, Tripoli, Sparta, Pirgos, Kalamata, Korint i Nafplio.Najvažniji grad regije je Patra,koji je treći po veličini u Grčkoj. Obala kod Patre nije previše široka, a nedaleko od nje izdižu se planine Panahaiko,što je uslovilo podelu grada na donji i gornji deo, koji su međusobno povezani stepenicama.Neoklasične zgrade, crkve, muzeji, prodavnice, barovi, kafići i buran noćni život ,glavne su odlike ovog grada koji je ne samo jedna od najvećih luka Grčke, već i jako važan studenski centar. Od kulturno-istorijskog nasleđa u regiji se nalazi još i drevna Mikena, jedna od najstarijih grčkih naseobina,zatim selo Kalavrita kao i Epidaurus. Važni arheološki spomenici, interesantni festivali-Patraski festival, kulturni događaji, moderni putevi, planine, reke i prelepe plaže odlikuju ovaj deo Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na Peloonezu, na 4 km od mesta Niforeika,od aerodroma Araksos udaljen je 10 km.Glavni grad regije i njen administrativni centar Patra nalayi se na oko 25 km udaljenosti od hotela.

Plaža:
Hotel je od plaže udaljen manje od 100 m.Plaža je peščano-šljunkovita i na njoj se nalaze ležaljke i suncobrani koji su dostupni gostima hotela uz doplatu na licu mesta.

Hotelski sadržaj:
Restoran, bar, terasa, WI FI , rent a car na upit, recepcija, parking, klima-uređaj.U okviru hotelskog kompleksa nalaze se i dva bazena-jedan za odrasle ,a drugi dečiji.Unutar hotela postoje još i teretana,menjačnica kao i mala prodavnica.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 52 smeštajne jedinice.
Sve sobe sadrže klimu, SAT TV,kupatilo/tuš, fen, Wi-Fi internet, balkon.
Standard soba površine oko 20 m², namenjena za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i dodatni ležaj na rasklapanje.

Usluga:
Polupansion ili all inclusive na bazi švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.niforeika-beach.gr/

Napomena: 
Velika zelena površina, uređeni travnjaci, popločani prelazi, izuzetan stil. Komforne sobe sa svim modernim sadržajima, restoran, barovi, internet, bazeni, kvalitetna usluga. Idealano mesto za opuštajući, porodični odmor.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite leto na Crvenom moru