Mantas Sea Side Beoutique Hotel

Lutraki, Peloponez

Opis destinacije

Loutraki je jedan od najlepših grčkih primorskih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine. Mediteranska klima, dugo i toplo leto, kristalno čisto more sa prelepim šljunkovito peščanim plažama koje okružuju grad, bujna vegetacija, termalni izvori, vodopadi, Plavo jezero, učiniće da letovanje u Lutrakiju bude jedinstveno iskustvo, kao i desetinama hiljada turista iz celog sveta. Lutraki ima idealnu poziciju za ljude koji vole aktivan odmor i žele da se bolje upoznaju sa antičkom istorijom i posete fakultativne izlete. U krugu od 70 km od grada se nalaze lokaliteti kao što su: Mikena, Epidaurus, Nafpilion, malo dalje Sparta, Olimpija Tirins, kao i Atina čiji jednodnevni obilazak sa posetama Akropolju i šopingom ne bi ste smeli da propustite. Lutraki ima jedinstvenu poziciju da se vidi i oseti zemlja prelepih kontrasta i duh legendi i mitova, nestalih civilizacija i starih gradova. Samo mesto uz plažu ima prelepo uređeno šetalište dužinom od 3-4 km koje se prostire kroz ceo zaliv uz plažu. Lutraki ima dugu tradicuju turističkog mesta jer je još kada je nakon razornog zemljotresa 1928.godine ponovo izgrađen kao letovalište za grčku aristokratiju koja je živela u Atini. Plaža i more mesta Lutraki nose plavu zastavicu za kvalitet i čistoću mora od 1987.godine konstantno. Morska voda uz priobalje je toplija za par stepeni u proseku od sličnih destinacija u Grčkoj jer se nekoliko izvora mineralne, topple vode uliva u more i samim tim mu daju i veći kvalitet vode. Grad nie tipično turističko mesto koje živi samo leto, već je ovo grad koji živi 365 dana u godini, gde možete pronaći originalne tavern sa domaćom kuhinjom, pijacu sa voćem i povrćem koje je raslo na okolnim plantažama, sa vrhunskim hladno ceđenim maslinovim uljem od maslina koje su rasle okupane suncem Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na samoj plaži, nedaleko od centra mesta Lutraki i brojnih kafića, restorana i prodavnica koji se nižu duž obale. Od međunarodnog aerodroma u Atini udaljen je 85 km. U okolini Lutrakija postoji mnoštvo interesantnih arheoloških, ali i drugih zanimljivosti koje vredi posetiti. Naravno, ističu se Korintski kanal i antički teatar Epidaurus, ali svakako vredi pomenuti Svetilište boginje Here ili Plavo jezero.

Plaža:
Deo plaže zakupljen od strane naše agencije je ispred hotela. Plaža je šljunkovita, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela nalazi se atraktivni restoran na krovu, lobi bar, recepcija sa dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom, lift, a gosti mogu uživati i u besplatnoj Wi-Fi internet konekciji. Takođe, bez doplate, na raspolaganju su kafa, čaj i kolači u periodu od 11:00h do 18:00h.

Sobe:
Sve sobe imaju klima uređaj, mini-frižider, sef, direktnu telefonsku liniju i satelitsku televiziju, fen za kosu. U svim sobama gostima su na raspolaganju i terase.

Usluga:
Polupansion. Doručak i večera su na bazi švedskog stola. Večera se služi u restoranu hotela Mantas koji je udaljen oko 100 m od hotela Mantas Sea Side.

Kontakt:
http://mantashotels.gr/

Napomena:
Zbog idealne pozicije preporučuje se svim tipovima gostiju.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru