Hunguest Sun Resort

Herceg Novi, Crna Gora

Opis destinacije

Herceg Novi je grad bogate istorije. Posebnu atrakciju predstavljaju Španiola, Kanli Kula, Forte Mare i Citadela, muzej i arhiv grada, galerija moderne umetnosti i manastir Savina kulturnoistorijski biser. Danas je Herceg Novi moderni mediteranski grad sa velikim brojem tradicionalnih i kulturnih sadržaja tokom cele sezone. Medu njima, osim Festivala mimoze su i muzicki festival „Suncane skale“, filmski festival, zimski likovni salon i drugi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks "Hunguest Hotel Sun Resort", dug 400m, nalazi se neposredno pored šetališta, na obali mora. Među gustom mediteranskom vegetacijom palmi i oleandera smešteno je ukupno pet hotelskih zgrada i dvadeset apartmanskih vila. Aerodrom u Tivtu udaljen 25 km od hotela, a u Podgorici 117 km.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu betonsku plažu, gde su gostima obezbeđene ležaljke i suncobrani, a ljubitelji aktivnog odmora imaju mogućnost da probaju razne sportove na vodi. Plaža odgovara najvišim standardima, pa je 2009. godine dobijena Plava zastava za jedno od najboljih kupališta sveta.

Hotelski sadžaji:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: bazen u bašti, wellness centar sa infra i finskom saunom, jaccuzzi-jem, solarijumom i salama za masažu, bar na plaži, animacioni programi, mogućnost iznajmljivanja raznih rekvizita, dva restorana u parku hotela, konferencijska sala, garaža hotela, rent-a-car, pivnica, sportovi na vodi.

Sobe:
Sve sobe su moderno opremljene, klimatizovane, imaju sopstveno kupatilo sa fenom za sušenje kose, a iz većine soba pruža se lepa panorama na zaliv.
Tipovi soba: Classic soba, Classic soba (sa mogućnošću dodavanja dodatnog ležaja), De Luxe soba sa sopstvenim jacuzzi-jem ili tuš-masažerom, De Luxe apartman (sa jacuzzi-jem). U većem broju soba moguće je postavljanje pomoćnog ležaja. Vile sa čajnom kuhinjom ili jaccuzzi-jem imaju mogućnost povezivanja sa vilom (dodatno), što pruža posebnu udobnost porodicama i manjim društvima.
Sve sobe su raspoređene u sledećim zgradama: Primorka - Najveća zgrada hotelskog kompleksa, okružena bujnim zelenilom i tropskom vegetacijom. Zgrada ima pet spratova sa ukupno 48 standardnih soba i 4 de luxe sobe (spavaća soba plus dnevni boravak). Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu. Jadranka - U najelegantnijoj i najbolje opremljenoj zgradi hotelskog kompleksa nalazi se 7 de luxe soba, od kojih se dve mogu međusobno povezati. Uglavnom imaju jaccuzzi (unutar sobe), izuzev jedne koja ima tuš-masažer i namenjene su najzahtevnijim gostima. Sobe su opremljene sistemom kućnog bioskopa sa modernim televizorom, DVD player-om i kablovskom televizijom. U prizemlju zgrade nalazi se a la carte restoran sa prostranom terasom i prelepim pogledom na šetalište, ulaz u bokokotorski zaliv i planine.
Novljanka - U ovom manjem paviljonu je 16 dvokrevetnih soba velike površine sa francuskim balkonima i pogledom na more. Zahvaljujući njenom položaju iz soba se lako može stići do welness centra, bazena, plaže i lobby-ja. Lovćen - Iznad restorana, na spratu nalaze se 5 ekskluzivnih de luxe soba velike površine, sa sopstvenim terasama i prelepim pogledom na more.
Apartmanske kuće (Vile) - U 20 potpuno renoviranih kuća, smešteno je ukupno 84 apartmana. Te smeštajne jedinice imaju dnevni boravak (mogućnost pomoćnog ležaja) i spavaće sobe ukupne površine 27 m2. Idealne su za smeštaj porodica kao i manjih društava. Apartmani u prizemlju imaju terasu, a apartmani na spratu balkon. Specijalnu ponudu čine vile, koje su međusobno spojene sa jacuzzi-jem ili kuhinjom.
Mimoza - Najnovija zgrada, obnovljena 2008. godine, od mora je odvojena samo šetalištem. U zgradi, na četiri nivoa, nalazi se 61 moderno i mladalački opremljena classic soba sa francuskim balkonima i 4 luksuzna apartmana velike površine, sa pogledom na more, sopstvenim wellness-om i jacuzzi-jem. Jedan deo soba je sa pogledom na baštu ili na grad, a takođe imaju mogućnost međusobnog povezivanja, pa su pogodne za porodično letovanje.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.hunguesthotels.hu
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru