Hotel The Waterfront

Malta, Malta

Opis destinacije

Malta je mala nezavisna grupa ostrva u južnom Mediteranu i predstavlja optimalnu destinaciju za aktivan odmor. Ljubitelji vodenih sportova ovde imaju mogućnost da iskuse fascinantan svet iznad i ispod vodene površine. Takođe, Malta se može pohvaliti svojom burnom istorijom koja je trajala vekovima unazad. Maltežanski arhipelag se nalazi na oko 96 km od juga Sicilije i 290 km od Severne Afrike. Sačinjavaju ga tri naseljena ostrva Malta, Gozo i Comino, kao i nenaseljena ostrva Cominotto i Fifla. Svoje ime Malta je dobila po feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište, a vekovima je pre svega, bila tvrđava. Malta je ostrvo puno tajni. Na primer, još uvek se ne zna ko je podigao hram u obliku lista deteline na stenovitoj južnoj obali pre 4.500 godina. Ono što se može reći sa sigurnošću je da je to bio veoma pobožan narod i da su brojne generacije podizale ogromne hramove, za šta je bila potrebna nezamisliva snaga (megaliti od kojih su hramovi izgrađeni bili su teški oko 50 tona). Mnoge civilizacije su naseljavale ostrvo i i na njemu ostavile delove svoga nasleđa. Tokom godina, smenjivala se vladavina između Feničana, Grka, Kartaginjana, Saracena i Normana. Zatim su 1530. godine na obale pristigli vitezovi reda Sv. Jovana, koji su arhipelag dobili na poklon od Čarlsa V. Englezi, Francuzi, Italijani i Nemci su se kasnije smenjivali na ovim ostrvima. Srednjevekovne crkve i britanske kolonijalne građevine predstavljaju kamene svedoke kulturnog nasleđa. Arapski uticaji nisu evidentni samo u jeziku, već i u građevinama i kuhinjskim specijalitetima. Malta je takođe veoma popularna kod ronioca. Stenovite obale nude uzbudljive podvodne lokacije, uključujući i pećine. Mnogo mladih ljudi dolazi na Maltu i da uči engleski jezik. Turistička mesta su veoma živa, ali ukoliko putujete nekoliko kilometara dalje unutar kopna, učiniće vam se kao da je vreme zapravo stalo. Kružna tura predstavlja odličnu priliku da posetioce upo

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel The Waterfront, nalazi se na promenadi uz more na ulaz u oblast Gzira, koja se prostire duž Slieme do Valete, okružen kafićima, restoranima i prodavnicama, na 15 minuta hoda od centra grada Slieme i na samo nekoliko koraka od izleta brodom oko ostrva i do glavnog grada Valete. Hotel nudi moderan odmor u srcu najkosmopolitskijeg okruga Malte, sa divnim pogledom na luku Sliema, ostrvo Manoel i Valettu. Plaža Batulla Bay udaljena je oko 850 metara a plaža Exiles Beach, oko 1 km. Stanica gradskog autobusa je u blizini. Aerodrom je udaljen oko 10 km.

Hotelska ponuda:
Recepcija sa lobijem, restoran Regatta, bar, Sneck bar, otvoreni bazen sa terasom za sunčanje i pogledom na zaliv Sliema, zatvoreni bazen, sauna, fitnes centar, Wi-Fi internet na javnim površinama hotela.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, sef i mini bar (uz dolpatu), aparat za pripremu kafe / čaja, kupatilo, fen i balkon / terasu.
Standard soba je veličine oko 19 m2 i može da smesti maksimalno 2 osobe, sa pogledom na unutrašnje dvorište hotela.
Superior soba je veličine oko 19 m2 i može da smesti maksimalno 3 osobe, sa delimičnim pogledom na more ili sa pogledom na more.

Ishrana:
Noćenje sa doručkom, doručak samoposluživanje, izbor više jela ili
Polupansion Doručak i večera samoposluživanje, izbor više jela.

https://waterfronthotelmalta.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru