Hotel Poseidon Of Paros Resort and Spa

Golden Beach, Paros

Opis destinacije

Paros je karakterističan po kućama koje su okrečene u belu boju, asfaltiranim ulicama i malim crkvama. Parikia i Nausa su najposećenija turistička sela, ali ništa manje nisu lepša sela u unutrašnjosti Parosa, kao što su Lefkes, Marpissa i Prodromos. Mnogi hoteli i smeštajni kapaciteti se nalaze oko ovih sela. Ostrvo Paros uglavnom posećuje mlađa populacija, uvek raspoložena za zabavu i živopisnu atmosferu. U Parikii - glavnom gradu ostrva Paros, možete danonoćno uživati u kafićima, restoranima, barovima, noćnim klubovima… Paros je prepoznatljiv i po prelepim pejzažima kao i već pomenutim tradicionalnim selima koja su sagrađena ili na moru ili na planinskim padinama, podsećajući na prošlost.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel  Poseidon of Paros se nalazi 50 m od peščane plaže Golden Beach, 10 km od aerodroma, Hotel se sastoji od glavne zgrade i aneksa Aeolos udaljenog 120 m i ima ukupno 52 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, room servis, servis za pranje rublja, wi-fi internet, igralište za decu, fitnes i spa centar, teniski teren, parking.
Aeolos aneks: bazen, deciji bazen, bar pored bazena, parking. Gosti aneksa koriste sve sadržaje glavnog dela.

Sobe:
klima uređaj, LCD TV, mini frižider, sef (uz doplatu), wi-fi internet, telefon, kupatilo, fen , bade mantil, balkon ili terasa.
Sve sobe pogled bašta su prizemlje, sve sobe pogled brdo su prvi sprat.

Napomena:
Peškiri za plažu i bazen su uključeni u cenu.

www.poseidon-paros.gr/
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru