Hotel Avala Resort

Budva, Crna Gora

Opis destinacije

Budva je jedno od najstarijih naselja na Jadranu. Budva ima mediteransku klimu sa blagim kišovitim zimama kao i dugim toplim letnjim danima... U priobalju zaklonjenom visokim gorskim zaledjem, klima je još blaža. Toplo more i duge peščane plaže okruženi su borovom šumom i maslinjacima. Sezona kupanja u Budvi počinje 10. maja i traje do 8.novembra. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama ali i po noćnom životu. U Budvi tokom leta možete prisustvovati razlicitim kulturnim manifestacijama kao što su: dešavanja na Trgu pjesnika, medunarodni festival "Pjesma Mediterana" kao i pozorišne predstave. Stari grad u Budvi je sagrađen na kamenitom poluostrvu pre više od 2500. godina. Danas, kamene zidine Starog grada u Budvi kriju uzane uličice, stare kamene kuce, brojni kafići, restorani i prodavnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Avala Resort and Villas se nalaze u blizini jedne od najpoznatijih plaža na crnogorskom primorju, Mogrena i Starog grada. Hotel je moderno opremljen i sastoji se od glavne zgrade i 5 redova vila (vile se nalaze neposredno uz hotel). Vile se nalaze na brežuljku, neposredno iznad hotela Avala do kojih se dolazi pokretnim stepenicama. 

Hotelska ponuda: 
restoran, café, koktel bar, bar pored bazena, VIP bar, art galerija, fashion cafe, diskoteka,kazino, butik, fitnes sala, zatvoreni i otvoreni bazen, salon lepote, spa centar sopstveni parking i garaža koji se plaćaju. Gosti u vilama imaju sopstveni restoran i bazen. 

Standardne i superior sobe: 
kupatilo sa fenom, francuski ležaj, SAT LCD TV, klima, direktna telefonska linija, sef, mini bar, priključak za internet, balkon sa garniturom za sedenje. Standardne sobe su manje i u njima ne postoji  mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Deo soba okrenut je prema moru, koje se vidi samo sa visih spratova hotela. 
Vile: 
LCD TV, kablovska televizija, sef, direktna telefonska linija, elektronska kartica(ključ),wireless internet konekcija (plaća se po satu korišćenja), centralni klima sistem za hladjenje i grejanje, mini bar, odvojeni toalet. Vile su podeljene na dnevnu I noćnu zonu. Dnevna zona ima dnevni boravak, wc i terasu. U dnevnom boravku se nalazi dvosed na razvlačenje i dve fotelje koje se ne razvlače. Od nameštaja dnevni boravak ima još dve polufotelje , visoki stočić, pisaći sto i komodu sa mini barom. Na terasi se nalazi garnitura za sedenje koja se sastoji od jednog stočića i četiri fotelje. Noćna zona ima spavaću sobu i kupatilo. Razlika izmedju standard i superior vila je u broju spavaćih soba.Superior vile ih imaju dve ili tri. 

Ishrana:
all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), domaća pića za vreme obroka (vino, pivo, sokovi, kafa, mineralna voda), piće u baru kod bazena od 9 do 22h.

Napomena: 
suncobrani i ležaljke pored bazena su besplatni, kao i na plaži Ričardova glava. Obavezan depozit 100 evra po osobi (vraća se pri odjavi gostiju).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru