Hillside Beach Club

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, stari Telmesos, centar antičke Likije, danas moderno, turističko mesto izuzetnog šarma. Krase ga velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini. Posle zemljotresa 1957. godine, grad je obnovljen i proširen, a jedinstvenost mu pružaju ostaci antičkih grobnica koji se mogu videti u parkovima, ispred privatnih kuća, u baštama restorana... Posebno je vredan likijski sarkofag isklesan iz jednog komada kamena. Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka – za svakog po nešto...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma i 4 km od Fetija. Izgradjen je 1992. godine, renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od 100.000 m2.

Plaža:
Sopstvena, šljunkovita plaža. Pored glavne plaže sa plavom zastavicom, imaju i “silent” plažu, samo za odrasle osobe, kao i drvene platforme za sunčanje. Suncobrani, ležaljke, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz 8 blokova i ima 129 dvokrevetnih soba-tip A (imaju veliku terasu, pogled na more, površine 40 m2), 129 porodičnih soba-tip B (sastoji se iz dve sobe, imaju veliku terasu, pogled na more, površine 50 m2), 64 klub sobe-tip C (nemaju balkon, površine 30 m2), 8 jednokrevetnih soba-tip D (nemaju balkon, površine 20 m2) i 20 trokrevetnih soba (imaju balkon, površine 35 m2). Sve sobe su klimatizovane, imaju LCD TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, fen, telefon i bežični internet.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana (riblji i italijanski), 5 barova, spoljašnji bazen, 2 dečija bazena, 4 tobogana, 4 teniska terena, odbojka na plaži, vaterpolo, košarka, fudbal, streljaštvo, joga, boćanje, stoni tenis, časovi plesa, sportovi na vodi, pikado, video igre, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, djakuzi, masaža, kozmetički salon, dečiji klubovi, igraonica, čuvanje dece, doktor, diskoteka, internet kafe, bioskop na otvorenom, prodavnica, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
www.hillsidebeachclub.com

Napomena:
Jedan od najbolje ocenjenih hotela na internet portalima i nosilac brojnih prestižnih nagrada za kvalitet. Preporuka za sve tipove gostiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru