Db San Antonio

Malta, Malta

već od 649€

Opis destinacije

Malta je mala nezavisna grupa ostrva u južnom Mediteranu i predstavlja optimalnu destinaciju za aktivan odmor. Ljubitelji vodenih sportova ovde imaju mogućnost da iskuse fascinantan svet iznad i ispod vodene površine. Takođe, Malta se može pohvaliti svojom burnom istorijom koja je trajala vekovima unazad. Maltežanski arhipelag se nalazi na oko 96 km od juga Sicilije i 290 km od Severne Afrike. Sačinjavaju ga tri naseljena ostrva Malta, Gozo i Comino, kao i nenaseljena ostrva Cominotto i Fifla. Svoje ime Malta je dobila po feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište, a vekovima je pre svega, bila tvrđava. Malta je ostrvo puno tajni. Na primer, još uvek se ne zna ko je podigao hram u obliku lista deteline na stenovitoj južnoj obali pre 4.500 godina. Ono što se može reći sa sigurnošću je da je to bio veoma pobožan narod i da su brojne generacije podizale ogromne hramove, za šta je bila potrebna nezamisliva snaga (megaliti od kojih su hramovi izgrađeni bili su teški oko 50 tona). Mnoge civilizacije su naseljavale ostrvo i i na njemu ostavile delove svoga nasleđa. Tokom godina, smenjivala se vladavina između Feničana, Grka, Kartaginjana, Saracena i Normana. Zatim su 1530. godine na obale pristigli vitezovi reda Sv. Jovana, koji su arhipelag dobili na poklon od Čarlsa V. Englezi, Francuzi, Italijani i Nemci su se kasnije smenjivali na ovim ostrvima. Srednjevekovne crkve i britanske kolonijalne građevine predstavljaju kamene svedoke kulturnog nasleđa. Arapski uticaji nisu evidentni samo u jeziku, već i u građevinama i kuhinjskim specijalitetima. Malta je takođe veoma popularna kod ronioca. Stenovite obale nude uzbudljive podvodne lokacije, uključujući i pećine. Mnogo mladih ljudi dolazi na Maltu i da uči engleski jezik. Turistička mesta su veoma živa, ali ukoliko putujete nekoliko kilometara dalje unutar kopna, učiniće vam se kao da je vreme zapravo stalo. Kružna tura predstavlja odličnu priliku da posetioce upo

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja

Nalazi se u centru grada Qawra u zalivu St Paul’s, na oko 16km od aerodroma i oko 15km od glavnog grada Valeta. Stanica lokalnog autobusa, koja uključuje linije do ostalih delova Malte udaljena je oko 100m od hotela.

Db San Antonio Hotel je izgrađen u mavarskom stilu i jedan je od najvećih hotela na Malti sa više od 500 soba. Hotel se nalazi u prijatnom okruženju i pogodan je za mlade i porodicu sa decom.

Za decu tu su dečiji bazen i Kids Club (5-12 godina)

Privatn

a peščana plaža hotela udaljena je oko 150m od hotela.

Plaćaju se: bar na plaži, suncobrani i ležaljke na plaži, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Hotel raspolaže sa preko 500 soba, od kojih svaka ima: balkon/terasu, klimu, TV sa satelitskim kanalima, WiFi internet, pegla (na zahtev), ketler, sef, fen. Standardna soba  ima oko 23m². Family soba ima oko 29m².

Plaćaju se: telefon i room service.

Hotel ima all inclusive uslugu – doručak, ručak i večera i služe se u glavnom restoranu Guéliz (samoposluživanje, izbor više jela). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže sa još pet a la cart restorana za koje je potrebna rezervacija unapred: Tagine Restaurant (marokanska i indijska kuhinja), D-Bistro Restaurant, Yushan Restaurant (kineska i azijska hrana, nalazi se na krovu hotela, hrana se pravi na licu mesta), Q-Zins Restaurant (tematske večere: američka, italijanska i meksička kuhinja, restoran je otvoren samo u periodu od sredine juna do sredine septembra), Taza Restaurant (restoran nedavno otvoren i u ponudi ima mediteransku kuhinju, obroci u ovom restoranu se dodatno naplaćuju). Takođe, u sklopu hotela se nalaze i barovi: Kosy Bar (služi koktele, žestoka pića, sokove i kafe, svake večeri se organizuje animacija), Taza Sky Bar (nedavno otvoren i namenjen je samo odraslima – stariji od 16 godina), Cafe Maroc (radi u toku dana, služi pića ali i užine), Roof Deck (nalazi se na krovu, sa bazenom, služe se pića i užine).

Plaćaju se: uvozna i flaširana pića, à la carte restorani (uz rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Hote

l u svom sastavu ima otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen koji se greje tokom zimskih meseci, teretana, strečing, gimnastika u vodi, pikado, igre na bazenu, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, časovi plesa, animacije, Wi-Fi internet u celom hotelu (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Pearl spa je urađen u marokanskom stilu, u svom sklopu ima bazen koji se greje, pet soba za tretmane, hamam, jacuzzi, saune i sobe za relaksaciju. Tretmani i spa se moraju unapred rezervisati.

New Form Fitness Centre je najbolje opremljen fitnes centar u severnom delu Malte. Opremljen je najnovijom opremom za trening.

Plaćaju se: masaže, tretmani, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, rent-a-car, rent-a-bike, parking.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru