Albatros Aqua Park

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 15km od centra Hurgade i oko 7km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2000. godine i deo je poznatog lanca hotela Pickalbatros. Nalazi se iza hotela Beach Albatros Resort od kojeg ga deli ulica. Čine ga trospratne zgrade i u ponudi ima 296 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju aqua park kao i veliki izbor aktivnosti za decu ali i starije, nekoliko restorana i barova.

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište (jedno u Albatros Aqua Park i jedno u Albatros Aqua Vista hotelu), bazeni, aqua park.

Plaža
Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros od koje je udaljen oko 500m i do koje redovno ide prevoz. Na plaži je mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Smeštaj
Hotel ima 296 soba i sve imaju klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, balkon/terasu, fen za kosu, Wi-Fi internet. Mini bar se dopunjuje jednom dnevno flaširanom vodom.
Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu.
Porodične sobe su veličine oko 46m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu, sastoji se od dve sobe.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) u glavnom restoranu Mediterranean. Hotel u ponudi ima italijanski restoran Alfredo i azijski restoran Mandarin, kao i nekoliko barova – Columbus Bar, Olympus Pool Bar, Sports Bar, Reds Sky Bar (u hotelu Beach Albatros Resort) i diskoteku (u hotelu Aqua Blu). U konceptu su i užine, sladoled (u Food Court u hotelu Aqua Blu), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: Shisha Corner, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Prodavnice, sala za konferencije, taxi, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava
Hotel ima 9 bazena (3 bazena sa 9 tobogana, 5 bazena za odrasle i 1 dečiji bazen), vaterpolo, aerobik i gimnastika, boćanje, teren za odbojku, teren za tenis (dodatno se plaća oprema i osvetljenje), stoni tenis, animacije Wi-Fi internet u lobiju. Dva bazena se greju u zimskom periodu. Gosti ovog hotela mogu da koriste sadržaje i hotela Aqua Blu  – 7 bazena od kojih je jedan bazen sa talasima, 3 bazena za odrasle i 3 bazena za decu sa 16 tobogana. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Aqua Vista – 6 bazena od kojih su 4 za odrasle, 1 dečiji bazen i 1 sportski bazen koji se dodatno plaća. 

Plaća se: sportovi na vodi, ronilački centar, bilijar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote i frizerski salon.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru

Šabac
Đukanovića sokak 6
[email protected]
015 681 357
061 630 6826
Subotica
Matije Korvina 17 (Hotel Galerija)
[email protected]
024 551 355
063 509 731
Vršac
Stevana Nemanje 10
[email protected]
013 258 000 4
064 642 8168