Ada Bojana tip A

Ada Bojana , Crna Gora

Opis destinacije

U zemaljskom raju, na dugoj peščanoj plaži, u sitnom zrnastom pesku Ada Bojana ostavlja bez daha svakog posetioca. Azurno plavetnilo, trska, drvene kućice i tek poneki restoran-splav u robinzonskom stilu omogućuje da se prepustite suncu i tišini koju zapljuskuje šum talasa. Prostora za pustolovinu, na obali reke Bojane, ima napretek, a najiteresantnija je nudistička plaža, na kojoj možete prošetati u kostimu „Adama i Eve“.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Na 15km od Ulcinja, nalazi se rajsko ostrvo poznato po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Ostrvo na kome se nalazi nudistički centar je u obliku trougla - sa dve strane ga zapljuskuje reka, a sa jedne strane more (3km duga peščana plaža okrenuta ka moru).

Hotelski sadržaj:
Niz aktivnosti i sportska ponuda na Adi Bojani pružaju mogućnosti za aktivan odmor, a dobra hrana i vrhunsko vino zadovoljiće ukuse i najvećih gurmana. U okviru centra ima restorana A-la-card (Maestral, Terasa) i plažni bar na ušću reke u more. Ada Bojana nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a treba je doživeti i uveriti se lično u to. U ponudi na Adi Bojani su sportovi na vodi: surfing i jedrenje, a za one smelije u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa je i škola ekstremnih sportova kao što je windsurf, katesurf i letenje zmajem. Za iznajmljivanje svih potrebnih rekvizita gosti se mogu raspitati na recepciji. Za sport i rekreaciju gosti hotela mogu koristiti teniske terene, teren za mali fudbal, teren za odbojku koji se nalazi na samoj plaži kao i stolove za stoni tenis. Jedna od nezaobilaznih atrakcija u ponudi Ade i prepoznatljiv simbol ovog letovališta jeste jahanje konja. Za opuštanje nakon aktivnog dana preporučujemo masaže koje pružaju vrhunski maseri u prostoriji za masažu koja se nalazi naspram restorana.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, a sastoje se od vila i bungalova koji imaju klimu, frižider i SAT TV. Wireless internet je dostupan na recepciji. Gostima su na raspolaganju tri tipa soba: Tip A (180 soba), Tip B (46 soba), Tip L (70 soba).
Tip A: Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapadno prema nudističkoj plaži i zapadno prema ušću Bojane u more. Sobe u vilama su dvokrevetne ili trokrevetne, sa kupatilom i terasom, imaju klimu, televizor i mini-frižider.
Tip B: Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gdje je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more.
TIP L: Sobe u Tipu L su najprostranije i idealne su za boravak porodice. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, TV i terasu sa pogledom na more.

Usluga:
Usluga na bazi polupanisona.

Kontakt:
www.ulcinjska-rivijera.com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Egipat

Provedite odmor na Crvenom moru