Poklon vaučer

/Poklon vaučer
Poklon vaučer 2019-10-09T10:48:49+00:00

Poklon vaučer

Poklon vaučer za putovanja širom sveta idealna je prilika da na originalan način iznenadite dragu osobu i poklonite joj putovanje po želji.

Poklon vaučer

Želite da iznenadite voljenu osobu, a to biste učinili na originalan i nesvakidašnji način? Imamo rešenje za vas! Poklon vaučer Happy Holiday-a za putovanja po želji!

Praznici, dani odmora, godišnjice samo su jedan od motiva da dragoj osobi i sebi poklonite romantično putovanje i beg od svakodnevice.

Gde kupiti poklon vaučer?

Poklon vaučer u visini dinarske vrednosti koju sami odaberete možete kupiti u svim Happy Holiday poslovnicama i to:

  • Stevana Nemanje 10, Vršac
  • Đukanovića sokak 6/2, Šabac
  • Matije Korvina 17 (Hotela Galerija), Subotica

Vaše poklon vaučere možete platiti: gotovinski, preko računa i na rate bez kamate čekovima građana.

*Vaučere nije moguće zameniti za novac.

Do kada važi vaučer?

Kupljeni poklon vaučer nije vremenski ograničen i može se iskoristiti u bilo kom trenutku za usluge Happy Holiday-a.

Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na kontakt broj 064/642-81-68 svakog radnog dana od 10-18 časova kao i subotom od 10-14 časova.

 

 

Kako iskoristiti poklon vaučere?

Veoma jednostavno i lako! U svim Happy Holiday  poslovnicama možete realizovati vaše vaučere tj zameniti ih za avio karte ili hotelski smeštaj (ili oba navedena) u iznosu na koji je vaučer naslovljen.

U skladu sa vašim željama i iznosom na koje vaučer glasi stručni iskusni agenti Happy Holiday tima će vam pružiti pomoć i za vas pronaći najpovoljnije avio karte, hotelski smeštaj, krstarenja, letovanja, zimovanja i organizovati vaša individualna putovanja.